Ontstaan

Toewijding en vakmanschap maken het verschil

Voor Eddie Laenen in 1996 met zijn lasatelier in Limburg begon was hij meester-fotolasser. Hij startte thuis in de kelder maar huurde al na een half jaar een groter pand. 3 jaar later bouwde hij zijn eerste productiehal en begin 2003 was de tweede een feit.

Bij Laenen dragen ze kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Zij maken er een punt van goed te begrijpen wat de klant wil. De zaakvoerder zelf beheert het klantencontact, alle projecten worden intern opgevolgd door de projectleider en een ervaren tekenaar geeft prompt vorm aan al uw wensen en ideeën.

Eddie Laenen stichtte in 1996 zijn trappenbedrijf op. Vandaag leidt hij Laenen bv waar werk is voor een vijftiental medewerkers.

Staal en inox

Laenen maakt trappenbalustrades en loopvloeren in staal en inox. Strikte kwaliteitsbewaking leidde tot de bouw van de tweede productiehal, waar ze uitsluitend inox bewerken. Bij contact tussen beide metalen kan immers oxidatie optreden, die de kwaliteit schaadt. Goed opgeleide vakmannen werken de stalen of inox constructies af met natuurlijke materialen als hout, glas, marmer en graniet. Hun toewijding aan het ambachtelijk eindproduct zorgt voor de topkwaliteit waarvoor Laenen bij zijn klanten bekend staat.

Net groot genoeg

Wat Laenen dat beetje anders maakt, waardoor klanten voor hen kiezen? Ze zijn klein genoeg om flexibel te zijn en een persoonlijke relatie met de klant te onderhouden; en groot genoeg voor een professionele aanpak en een vertrouwenwekkende continuïteit. Ze geven een zeer goede service en leveren een hoogstaand totaalproduct af, van design tot plaatsing.

De klant staat centraal

Helemaal volgens de wensen van de klant strekt het assortiment zich uit van trappen en bijhorende leuningen over balustrades aan terrassen tot moderne loopvloeren. En dat allemaal voor binnen en buiten, voor industriële toepassingen en voor particuliere huizen. Bij elk project staat de klant centraal en denkt, tekent en calculeert Laenen mee. Zaakvoerder Eddie Laenen houdt zelf alles nauwgezet in het oog. Er gaat niets de deur uit voor hij de kwaliteit ervan heeft goedgekeurd.

Veelzeggende toonzaal

Het moderne bedrijfsgebouw in Heusden-Zolder bij Limburg biedt naast de productiehallen en kantoren ook onderdak aan een ruime toonzaal. Die is absoluut uw bezoek waard. Een loopvloer leidt u als het ware rond en demonstreert producten, afwerkingen, bevestigingen, materialen, enz. Centraal in de toonzaal is op een verhoog een extra bespreekruimte voorzien: terwijl u de keuzemogelijkheden overziet, kunt u hier terecht met al uw vragen, ideeën en verwachtingen. Milieubewuste materialen gecombineerd in trappen, balustrades en loopvloeren. Een goed opgeleid team van specialisten biedt een complete service. 

Toewijding en vakmanschap maken bij Trappen Laenen uit Limburg het verschil!

Laenen bv
Industriezone Beringen-Zuid 3 106
Lochtemanweg 90
3550 Heusden-Zolder

info@trappenlaenen.be
T 011 33 10 19

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x