top of page

Knappe binnentrappen

Wij plaatsen uw trap in Limburg, Vlaams-Brabant, Kempen en Antwerpen van a tot z.

Een buitengewoon pareltje in uw interieur

Een traprenovatie in uw huis of een nieuwe trap in uw zaak? Bij het vervaardigen van kwaliteitstrappen komt heel wat kijken. Zo is de perfecte trapverhouding tussen op- en aantrede cruciaal en moet uw binnentrap naadloos in de rest van uw interieur passen. Een ideale trap heeft een trapverhouding 29/17: 29 cm voor de aantrede en 17 cm voor de optrede. Het verschil tussen beide ligt best tussen 6 en 12 cm. Laenen bv maakt en plaatst trappen in Limburg, Vlaams-Brabant, Kempen en Antwerpen die volledig in eigen huis vervaardigd zijn. Naast binnentrappen maken wij ook graag werk van uw buitentrap.

Binnentrap metaal wit - Laenen Limburg

Geen idee welke trap bij u past?

Ons opgeleid en ervaren team werkt de stalen of de inox constructie af met natuurlijke materialen als hout, glas, marmer of graniet. Het resultaat: een knappe binnentrap, op basis van uw interieur en wensen, al dan niet met bijpassende leuning. Dankzij een jarenlange toewijding, kwaliteit en vakmanschap krijgt u gegarandeerd en voor heel lange tijd een hoogwaardige binnentrap van topkwaliteit, waarvoor Laenen bv al jaren bekend staat.

Een beeld krijgen van uw toekomstige binnentrap…

Loop dan eens bij ons binnen in onze toonzaal in Heusden-Zolder en laat u verrassen door onze passie, creativiteit en kwaliteit in trappen en toebehoren. Wij overhandigen u met plezier een offerte op maat.

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor een offerte voor uw trap.

bottom of page