top of page
  • Laenen

Bent u op zoek naar een stalentrappenbouwer voor uw trap of balustrade in inox of staal?

Bijgewerkt op: 24 nov. 2021

Laenen bv in Heusden-Zolder is al 25 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van trappen en balustrades in inox en staal. Vraag een offerte aan! Wenst u graag een nieuwe carrière en mee te werken in ons atelier? bekijk onze vacatures.

Ervaren trappenbouwer in regio Limburg en Heusden-Zolder


Wilt u een nieuwe trap of balustrade voor uw woning? Misschien heeft u al opgemerkt dat balustrades en trappen in staal of inox aan populariteit winnen. Lees vooral verder om te ontdekken waarom.


Waarom kiezen voor een trap in inox of staal?


Een van de belangrijkste redenen om voor staal of inox te kiezen, is de ongelooflijke sterkte en duurzaamheid. Zo’n trap kan grote hoeveelheden gewicht dragen. Een trap van staal of inox is ook zeer duurzaam. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uitzetting of krimp als gevolg van weersomstandigheden, en spelen ook factoren als rotting, kromtrekken of termieten geen rol. Staal en inox kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en hebben weinig onderhoud nodig.Laenen is uw trappenbouwer met 25 jaar ervaring

Heeft u besloten een trap of balustrade te laten bouwen voor uw woning? Kwaliteit is belangrijk en daarom kiest u best voor een professional met bewezen staat van dienst. Laenen in Heusden-Zolder is een ervaren trappenbouwer die kan rekenen op meer dan 25 jaar ervaring. Zo zijn ze actief in heel Limburg voor het bouwen van trappen en balustrades uit staal of inox.


Trappen met vakmanschap


Als trappenbouwer in Limburg is Laenen gespecialiseerd in zowel binnen- als buitentrappen. Ze nemen het hele project onder handen, van het uittekenen van een ontwerp tot het vervaardigen van de stalen of inox trap en het plaatsen ervan. Alle trappen en balustrades uit staal en inox worden op maat gemaakt. Zo heeft u als koper een unieke trap, helemaal volgens de afmetingen van uw woning. Laenen adviseert u graag omtrent de mogelijkheden.

Wilt u de verschillende modellen ontdekken? Breng dan een bezoek aan onze toonzaal in Heusden-Zolder. Met vernieuwd wagenpark en opgefrist logo staan we graag voor u klaar.Let op: Laenen is momenteel op zoek naar gemotiveerd personeel in Heusden-Zolder. Wilt u een carrière als werkvoorbereider of lasser-samensteller in ons atelier of een lasser-monteur voor montage? Dan leert Laenen u graag kennen.


Solliciteer nu op een van onze vacatures.

63 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page