top of page
  • Laenen

Geen tuin aan je appartement? Misschien is een aanbouwterras wel mogelijk.

Wil jij graag in de buitenlucht kunnen genieten van de zomer, maar heb je geen tuin? Maak je geen zorgen, een ​​terras of balkon aanbouwen is vandaag de dag perfect mogelijk. En in regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant ben je daarvoor bij Laenen bv aan het juiste adres. Van stijlvolle aanbouwterrassen tot charmante balkonnetjes, wij bouwen ze allemaal.Terras of balkon aanbouwen: mag dat zomaar?


Het klinkt heel fijn, zo een aanbouwterras of aanbouwbalkon. Maar je vraagt je waarschijnlijk af of jij zomaar een terras of een balkon aan je appartement mag laten plaatsen. Afhankelijk van waar je woont en in wat voor gebouw je verblijft, kan het zijn dat je hiervoor een stedenbouwkundige vergunning dient aan te vragen.


Hier dien je in de meeste gevallen slechts een paar simpele dossiers voor in te vullen. Daarna krijg je van je gemeente te horen of je de bouwvergunning al dan niet nodig hebt voor jouw aanbouwterras of -balkon.


Ook de toegelaten afmetingen van je balkon of terras kan je best even op voorhand navragen. De regels hieromtrent zijn tenslotte in elke gemeente anders.


Aanbouwterras of -balkon op maat


Droom jij van een praktisch terras of balkon aan je appartement? Als expert in de bouw van terrassen en balkons maakt Laenen bv jouw droom waar! Of je nu een terras in hout, inox of staal wenst, Laenen bv heeft een uitgebreide kennis van alle soorten terrassen.


Voor de vakmannen van Laenen bv is ieder project even belangrijk. Er wordt steeds rekening gehouden met jouw behoeften, met de mogelijkheden voor jouw woning en met jouw budget. Bovendien kan je rekenen op een terras of balkon dat klasse uitstraalt want Laenen bv levert enkel kwaliteitsvol werk. .


Terras of balkon aanbouwen? Vraag het aan een specialist en maak vandaag nog een afspraak bij Laenen bv om de terras- of balkonmogelijkheden voor jouw woning te bespreken!44 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page