top of page
  • Foto van schrijverFCR Media

Trappen op maat van je interieur


Binnentrap op maat

Binnentrappen integreren in je interieur

Binnentrappen vallen op in je interieur. Een trap moet al langer niet meer puur functioneel zijn, het kan ook een echt designelement worden in je interieur. Graag maken we je wegwijs in enkele populaire ontwerpstijlen en materialen om interieurtrappen vorm te geven.


Binnentrappen met een constructie in staal of inox

De constructie van je nieuwe binnentrap op maat van je interieur kan bestaan uit staal of inox. Staal heeft een industriële uitstraling, inox geeft dan weer een moderne, hoogwaardige look. De constructie kan op verschillende manieren afgewerkt worden, zoals met poederlak of vernis. Voor welk materiaal je ook kiest, ze zijn allebei zeer duurzaam, onderhoudsvriendelijk en passen bij elke interieurstijl.

Houten trappen, stijlvol en tijdloos

Inox trap met houten treden

Houten trappen zijn een tijdloze keuze voor interieurs. Er zijn talloze houtsoorten om uit te kiezen, zoals eik, beuk, kerselaar of esdoorn. Elke houtsoort heeft zijn eigen kleur en karakter, waardoor je een unieke trap kunt creëren die past bij je smaak en interieur. Houten trappen kunnen ook worden gecombineerd met andere materialen, zoals glas of staal, voor nog meer karakter.


Glazen trap op maat

Glazen trappen: Transparantie en elegantie Een glazen trap is ideaal voor wie een transparante en elegante touch wil toevoegen aan het interieur. Glazen trappen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen ook samengaan met andere materialen, zoals staal, hout of inox. De treden zijn vervaardigd uit gehard glas: een zeer sterke en duurzame trap is het eindresultaat.

Marmer trap met Inox trapleuning

Marmer of graniet trappen: klasse verzekerd

Als je op zoek bent naar een prachtige trap die luxe en stijl uitstraalt, dan is een trap in marmer of graniet iets voor jou. Marmer en graniet zijn natuursteen, beschikbaar in verschillende kleuren en patronen. Een marmeren of granieten trap biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar is ook uiterst duurzaam en makkelijk te onderhouden.


Trapleuningen: geen overbodige luxe

Geen trap zonder een mooie, degelijke trapleuning als finishing touch. Elke trap kan afgewerkt worden met een trapleuning in glas, inox, staal of hout. Glas voegt een eigentijdse elegantie toe, terwijl inox en staal een moderne en strakke uitstraling bieden. Houten leuningen brengen warmte en natuurlijke charme in het ontwerp. Alles perfect op elkaar afgestemd of traptreden en trapleuningen in een ander materiaal? Je kunt alle kanten op!


Een nieuwe binnentrap in je interieur? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

12 weergaven

Comments


bottom of page