top of page
  • Laenen

Waarom kiezen voor een inox trap?

Ondanks het feit dat de trap in veel huizen en gebouwen onmisbaar is en zeer veel gebruikt wordt, komt het nog steeds vaak voor dat zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten het design van de trappen niet de nodige en verdiende aandacht krijgt. Dat risico loopt u echter niet bij Laenen BV, want uit jaren aan ervaring in het vak weten wij maar al te goed wat voor verbluffende resultaten er kunnen worden behaald met een mooie trap die perfect past bij de rest van het interieur. Als deze ook nog eens ontzettend gemakkelijk is in het onderhoud, dan is het plaatje eigenlijk helemaal compleet.


De vele voordelen van inox

Het woord inox is afkomstig uit het Frans, waar het een informele afkorting is voor “inoxidable” oftewel “roestvrij”. Met inox verwijzen we dus naar een soort roestvrij staal dat met name populair is voor sanitaire objecten, maar dat is niet alles. Inox is namelijk ook een heel interessant materiaal voor de constructie van trappen, dankzij haar vele positieve eigenschappen.


Duurzaamheid

Inox is een zeer duurzaam materiaal, waardoor de trap jarenlang meegaat en nauwelijks iets van haar uitstraling verliest.


Weinig onderhoud

Trappen van inox hebben heel weinig onderhoud nodig om ze mooi en veilig te houden, vaak is het af en toe reinigen met wat water en zeep al voldoende.


Opvallende esthetiek

Wees er maar zeker van dat een inox trap een eyecatcher is, zowel binnen als buiten.


Combineerbaar

Zeker wat betreft interior design is inox heel handig, aangezien het perfect te combineren valt met heel veel andere materialen, zoals hout en glas.


Vele stijlen mogelijk

Of u nu gaat voor een landelijk interieur of een meer industriële sfeer met moderne touches, trappen van inox passen perfect bij vrijwel iedere woonstijl.


Ideaal voor (kleine) renovaties

Inox is niet enkel perfect voor trappen, maar ook voor, bijvoorbeeld, trapleuningen en balustrades.


Zou u graag meer informatie krijgen over de mogelijkheden van inox trappen voor uw eigen interieur? Maak vandaag nog een afspraak met Trappenmaker Laenen voor advies op maat!

54 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page